Näitä keksejä teen aina uudelleen ja uudelleen, ehkä niiden helppouden ja nopeuden takia. Nää on koukuttavan hyviä, mutta mitä muuta voisi tullakaan voin ja sokerin yhdistelmästä. Ohje on Valion.
http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/1/146760/1345654964_img-54335cbe61e05c47167a6a9be6936d3a.jpg

Nekkukeksit n. 60 kpl:

200 g voita
2 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
2 rkl siirappia
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/1/146760/1345654996_img-b217f37aaeb683d7989a917d21df4b92.jpg
Vatkaa kulhossa kuohkeaksi pehmeä voi, sokeri, vaniljasokeri ja siirappi.



http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/1/146760/1345654982_img-43caa763aff6d5364bf1caeef5953c57.jpg


Lisää vehnäjauhot, joihin olet sekoittanut leivinjauheen. Laita kahdelle pellille leivinpaperi ja jaa taikina 6 keoksi pelleille. Muotoile pellin mittaisiksi "pötkylöiksi"  sormin. Litistä pötkylät n.½ cm paksuisiksi joko sormella tai haarukalla. Paista 175 asteessa n. 13 min. Leikkaa heti uunistaoton jälkeen vinottain viipaleiksi, kukin pötkylä n. 10 viipaleeseen.