Rahkapulla on minusta ihanaa, muu perhe ei siitä niin välitä. Siksi sen tekeminen on jäänyt vain pääsiäiseen. Lapsuuteni makuja, äiti tekee tosi hyvää rahkapiirakkaa pullapohjalla. Rusinat kylläkin nypin aina pois ennen ensimmäistä haukkausta...

Pienet rahkapullat n. 30 kpl:

½ litran tavallinen pullataikina

Täyte:
200 g maustamatonta rahkaa
3/4 dl kuohukermaa
½ dl sokeria
1 dl lemon curdia
1 kananmuna
2 tl perunajauhoja

Pyöritä kohonneesta pullataikinasta pikkupullia pellille ja anna niiden kohota kunnolla. Notkista täytteen rahka, lisää muut aineet ja sekoita hyvin. Paina pulliin syvä kolo juomalasin pohjalla (voit kastaa juomalasin pohjan jauhoihin ennen painamista, jos lasi tarttuu taikinaan) Laita koloihin n. ruokalusikallinen täytettä. Voitele pullien reunat kananmunalla ja paista 225 asteessa 10 min.