Tällainen söpö teddynallekakku tuli juhliin tehtyä. Tähän on käytetty 3 suklaakääretorttupohjaa ja yksi kääretorttu. Kakku on 4 kerroksinen, yhden kerroksen tein 3 pohjan "jämäpaloista". Korvat ja kuono on tehty kääretortusta ja niitä on levennetty aukiavatulla kääretorttu palalla. Tarttuu hyvin kiinni, kun kääretortussa on hilloa liimana. Nallen kermaturkki on värjätty tummalla kaakaojauheella vatkaamisen puolivälissä. Mansikkakakun koristelivat lapsiapulaiset. Kakussa on 3 kääretorttupohjaa. Kummankin kakun täytteenä on vain mansikkahilloa ja banaania ja niistä tulee n.30 palaa per kakku.

http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/1/146760/1345654924_img-7587bf41efc6f55193ab7843116500d4.jpghttp://mediaserver-2.vuodatus.net/g/1/146760/1345654909_img-0c6b072d165df52fc0f9a0474a4abbcb.jpg


Kääretorttupohja:                Suklaakääretorttupohja:

4 kananmunaa                    4 kananmunaa
1 dl sokeria                          1 dl sokeria
1½ dl vehnäjauhoja            1 dl vehnäjauhoja
½ dl leivinjauhetta               ½ dl tummaa kaakaojauhetta
                                                1 tl leivinjauhetta

Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri vaaleaksi, pysyväksi vaahdoksi. Lisää kuivat aineet siivilän läpi taikinaan. Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Paista 225 asteessa 8-10 min. Kumoa heti uunista otettuasi leivinpaperin päälle, johon olet ripotellut sokeria ohuesti joka puolelle. Ota paistoleivinpaperi heti irti, ensin reunoilta sitten keskeltä. Anna jäähtyä. Levitä pohjalle n. 1½ dl hilloa ja rullaa tiukaksi rullaksi ja kääri leivinpaperiin vetäytymään viileään paikkaan. Voi myös pakastaa.