Ohje on peräisin kirjasta "Kodin herkkuleivonnaiset". Suklaa- ja kinuskilisäykset ovat omia. Kirja on vuodelta 1985 eli leivontaurani alkutaipaleelta ja ensimmäisiä omistamiani leivontakirjoja. 
http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/1/146760/1345655697_img-41801dd63a865eeb8111883e525cad68.jpg

Toskakakku:

100 g margariinia

2 kananmunaa

1½ dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

½ dl kermaa tai maitoa

2 riviä (8 palaa) tummaa suklaata pieninä muruina

Kuorrutus:

100 g margariinia

1 dl sokeria

2 rkl vehnäjauhoja

2 rkl maitoa

80 g mantelilastuja ja

12 kuorimatonta mantelia isona rouheena (tai 100 g mantelilastuja)

Voitele ja jauhota (tai laita leivinpaperi vuokaan) vuoka, jonka halkaisija on 20-22 cm. Sulata rasva ja anna jäähtyä (tai käytä juoksevaa rasvaa). Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Lisää jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe, rasva sekä maito tai kerma. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alaosassa 25-30 min. Kun paistoaikaa on jäljellä viitisen minuuttia, tee kuorrutus. Laita kuorrutteen aineet kattilaan ja kuumenna kokoajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Levitä kuorrutus kakulle ja paista vielä 10 min. uunin yläosassa, kunnes kakku on saanut väriä. Tarjoa hiukan jäähtyneenä tai kylmänä kinuskikastikkeen kera.