Tämä ohje löytyi ennen joulua jokun lehden takakannesta, olisiko ohje Myllyn Parhaiden. Joulun aikaan muoto oli tähti ja nyt tein "rullamaisia". Kivoja syötäviä lämpimän juoman kera.

Vuohenjuustohyvät n. 20 kpl:

Lehtitaikinalevyjä n. 7kpl. Sulata levyt ohjeen mukaan ja kauli taikinalevyjä hiukan pitemmiksi. Leikkaa veitsellä kolmeen osaan.

Täyte:

1 pkt vuohenjuustoa (Pirkka)
viikunahilloa
tuoretta rosmariinia

Laita jokaisen osan keskelle vajaa tl viikunahilloa, kunnon viipale vuohenjuustoa ja kolme "tikkua" rosmariinia. Kuivatusta rosmariinista ei tule niin hyvä maku. Taita kaksi kulmaa yhteen ja puristele tosi hyvin kiinni. Voitele kananmunalla ja paista 225 asteessa 15-20 min.